keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Lasten Silja Land Baltic Princess


Ruotsinlaivat ovat näppärä keino päästä pienelle minilomalle. Varsinkin, kun asumme muutaman kilometrin päässä Turun satamasta niin laivalle voi lähteä aivan ex tempore päähän pistosta jos muutakaan puuhaa ei ole.

 Lapsen tullessa elämäämme olemme olleet ruotsinlaivalla vain muutaman kerran. Jossain vaiheessa siellä tuli käytyä vähän väliä ja kyllästyimme jo, josta tauko on johtunut. Nyt olen taas innostunut lapsen kanssa käymään, sillä niissä on mukavasti otettu lapsetkin huomioon.


Me oltiin Siljan Baltic Princessillä 23h risteilyllä, joka lähtee Turusta iltalähdöllä. Kerroinkin teille jo laivan kesäohjelmasta lapsille viime postauksessani. Tässä keskityn Silja Landiin, joka löytyy Baltic Princessin viitoskannelta ja on käytössä kaikkina vuoden aikoina. 

Siellä on kivasti erilaisia leluja eri ikäisille lapsille. Pojan ollessa vauva hän leikki pehmustetulla alueella. Nyt hän liukui liukumäestä pallomereen, jossa ihmetteli palloja. Hän osallistui piirustuskilpailuun, leikki autoilla ja radoilla sekä työnteli kävelykärryjä, joissa oli hienoja liikkuvia seeproja. Lapsemme on kyllä juossut jo kuukausia kovaa vauhtia, mutta nuo olivat varmaan niin hienot kärryt. Myös leikkikeittiö löytyy ja televisiosta tulee kivoja lastenohjelmia. Meidän taapero ainakin viihtyy Silja Landissa hyvin ja siellä oli paljon puuhaa. 


Silja Landin perältä löytyy ovi, jonka takaa paljastuu pienehkö, mutta näppärä lastenhoitohuone. Siellä on leveä pöytätaso hoitoalustalla, pyyhkeitä, mikro, lasten vessa ja potta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!