torstai 14. heinäkuuta 2016

ViikonloppummeMeidän viikonloppu sujui oikein ihanasti perheen ja läheisten kanssa. Olimme noin kymmenen päivän reissussa, josta palasimme kotiin aikaisin aamulla torstaina. Torstai meni kotona löhöillessä ja ollessa. Ilmakin oli harmaa ja sateinen (mikä oli ihanaa vaihtelua loman jälkeen). Perjantaina mä olin Staffanin kanssa Seikkailupuistossa leikkimässä ja kirpparilla katselemassa. Ilma oli todella kaunis.

Lauantaina meiden perhe suuntasi kohti Turun linnaa. Vietimme aikaa linnan puistossa. Taapero sai juoksennella ja leikkiä uudella (hänelle uudella) paloautollaan, jonka edellisenä päivänä ostin hänelle kirpparilta. Puistossa oli kivasti muitakin ihmisiä nauttimassa kauniista kesäilmasta. Meillä ei sen kummempia eväitä ollut kuin yhdet huurteiset vanhemmille ja lapselle juomaa ja pientä purtavaa kuumaan ilmaan. Puhaltelimme saippuakuplia ja testasimme uusia saippuakuplavälineitä. Puistossa on myös pieni yrttimaa, josta näytin Staffanille sitruunamelissaa. Siitä lähtee todella hyvä tuoksu ja on hyvän makuinen. Taapero sitä sitten ihmettelikin ja vei pappallekin (eli meillä isä on pappa, kun ollaan kaksikielinen perhe) haisteltavaksi. Sitten suuntasimme linnan pihalle rakentamaan hiekkalinnoja ja rakensimme kävyistä lohikäärmeitä (ja niitä perinteisiä lehmiä). Lauantai-ilta oltiin kotosalla pihalla grillailemassa ja leikkimässä hiekkalaatikolla.

Taapero leikkii odottaessaan grilliruokaa.

Sunnuntaina suuntasimme koko perhe (tai puoli sukua) kohti Kupittaan puistoa. Treffasimme siellä kolme siskoani miehineen, heidän neljä lastaan ja mummon. Nautimme picniciä suurten puiden varjossa, sillä oli todella aurinkoinen päivä. Meillä oli kaikenlaisia herkkuja. Lapset juoksivat välillä ja nauttivat olostaan. Jatkoimme kaikki yhdessä matkaa kohti Seikkailupuistoa. Meillä oli todella kivaa ja nauroimme paljon. Miten pienistä hiljaisista suomalaisista lähteekään niin paljon ääntä :)
Aika meni nopeasti ja lähdimme kohti kotia, sillä Staffanilla oli päiväunien aika. Meille tuli myös mummo ja kaksi siskoni, heidän miehet ja Staffanin serkkupoika. Joimme vielä kaffetta ja vaihdoimme kuulumisia. Kerrottiin meidän Puolan reissusta. Tekin saatte täällä jossain vaiheessa kuulla reissustamme, kunhan ehdin kirjoittelemaan.

Nyt valmistaudumme Saloon lähtöön mummolaan. Taidetaan käydä samalla ainakin Salon iltatorilla, kun mummo ihan siinä kulmilla asuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!