keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Lastenlehto
Helsingin keskusta-alueella Kampissa sijaitsee kiva lastenpuisto Lastenlehto. Se tunnetaan myös nimellä Kolmiopuisto. Kävimme alkukesän Helsingin reissumme yhteydessä siellä leikkimässä kaupoissa pyörimisen välissä. Lastenlehto sijaitsee noin viiden minuutin kävelymatkan päässä kauppakeskus Kampista. En tiedä puiston tarkkaa osoitetta, mutta se sijaitsee Lapinlahdenkadun, Ruoholahdenkadun ja Lapinrinteen välisessä alueessa, joka muodostaa tuon kolmiomaisen puiston. Siitä johtuu myös nimitys Kolmiopuisto.

 Puistossa on kolme aidattua leikkipaikkaa. Yksi niistä on tosin aika pieni. Kahdesta muusta löytyy keinuja, liukumäkiä, hiekkalaatikot ja muita kivoja leikkipaikkoja ja kiipeilytelineitä. Alue näytti olevan suosittu, joten leikkikavereita riitti. Lisäksi puistossa on nurmikenttää, jossa voi juoksennella tai pelata vaikka pallopelejä (omat välineet mukaan).

Puisto oli ihanan vihreä ja ainakin alkukesästä todella kaunis, kun puut kukkivat ja sääkin oli mitä ihanin. Taapero olisi varmasti viihtynyt paljon kauemmin, mutta meillä oli myös muuta ohjelmaa suunniteltuna.

Meidän Helsingin reissuumme kuului tällä kertaa: 

-Linnanmäki, jossa testasimme taaperon kanssa ilmaislaitteita.
-Shoppailua ja välillä olimme hieman jaloittelemassa Kauppakeskus Kampin lastenhoitohuoneessa.
-Helsingin Kaupunginmuseon Lasten kaupunki, jota ei voi hehkuttaa tarpeeksi. Se oli meidän reissun uusi tuttavuus!
-Lasten kaupungin läheisyydessä sijaitsi kivasti sisustettu Café Köket, jossa parasta oli lasten leikkipaikka.

Muutoin nautittiin siskoni ja hänen perheensä seurasta kauniissa Lauttasaaren merellisissä maisemissa ja kävimme ulkona syömässä hyvin. Siskoni poika ja meidän Staffan ovat hyviä leikkikavereita, joten puuhaa riitti. Olimme myös Staffanin serkun päiväkodin kevätjuhlissa mukana ja kävelimme pitkin Lauttasaaren rantoja. Oltiin neljä päivää reissussa, joka meni nopeasti. Harmi vain, kun ei ole aikaa niin paljon kaikkeen, mutta toivottavasti vielä ehditään kesällä Helsinkiin. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!