maanantai 25. heinäkuuta 2016

Me&i ALE -50%Ihania, iloisia ja värikkäitä kuoseja lastenvaatteissa. Se on mitä minulle tulee ensimmäisenä mieleen me&i -merkistä. Tuotteet ovat itselleni tuttuja jo joidenkin vuosien takaa, kun siskoni sai ensimmäisen lapsensa ja opin siinä sivussa hieman lapsista ja lastenvaatteista. Me&i on ruotsalainen kahden äidin perustama yritys vuonna 2004.

Meandin vaatteet eivät sisällä myrkyllisiä aineita ja heillä onkin OEKO-TEX-sertifikaatti. Yrityksen nettisivuilla kerrotaan, että heidän pitkäntähtäimen tavoitteena on täysin ekologinen tuotanto. He myös varmistavat, että tehtaiden työntekijöillä on hyvät työolot ja ettei vaarallisia kemikaaleja käytetä. Vaatteet valmistetaan Euroopassa (Portugali, Turkki). Vauvojen vaatteet valmistetaan ekopuuvillasta.

Itse olen kokenut vaatteet laadukkaiksi ja ne ovat kestäneet aika hyvin käytössä ja pesussa. Lisäksi vaatteita pystyy käyttämään pitkän aikaa, sillä monissa lasten vaatteissa on hihoissa/lahkeissa resorit, joita voi kääntää. Lasten housut menevät monen kokoisille, sillä niissä on vyötärössä resorin sisäpuolella vielä säädettävä kuminauha napeilla. Se on meillä koettu erittäin käteväksi varsinkin, kun poikamme on melkko hoikka ja monet housut meinaavat pudota. Käytetäänkö teillä me&i:n vaatteita? Mitä olette tykänneet?

Esittelyssä oli paljon nähtävillä vaatteita.

Nämä olivat suosikkejani meidän taaperolle.

Tämä oli niin ihana, että tuli tilattua.

Myös naisille löytyy paljon kivoja hameita, paitoja, tunikoita ja housuja. Etummaisena suosikkini, joka tuli tilattua jälkikäteen.
Me&i ei ole vain lastenvaatteita myyvä yritys vaan heiltä löytyy paljon vaatteita myös naisille. Miesten valikoima ei ole kovin laaja. Heille löytyy t-paitoja ja sukkia. Olin kesäkuussa ystäväni luona me&i-kotikutsuilla Mynämäellä. Vaatteet on kiva nähdä livenä ja niitä pääsee hypistelemään ja testailemaan. Tytöille olisi löytynyt vaikka mitä kivoja kuoseja ja hameita. Meidän pojulla oli tarvetta jollekin kivalle kesävaatteelle, jonka löysinkin kutsuilta. Meillä oli juuri tulossa siskoni ja hänen miehensä 70-lukuteemaiset synttärit, johon olisi löytynyt naistenmallistosta useampikin ihana vaihtoehto. Valitettavasti juhlat olivat jo niin lähellä ettei paketti olisi ehtinyt ajoissa. Toimitus oli kyllä muuten todella nopea ja sain jo muutamassa päivässä tilaukseni lähipostiin laskun kera. Ihastuin myös sinivalkoiseen tunikaan, mutta sain hillittyä itseni kutsujen ajan ja se ei silloin lähtenyt tilaukseen.

Kutsut ovat oikein mukava tapa nähdä tuttavia ja tutustua uusiin. Esittelyn jälkeen tuotteita testailtiin kovin ja mietittiin mitä tilataan ja sitten kahviteltiin ja rupateltiin mukavia. Isäntä vahti kotona poikaa sen aikaa niin äiti pääsi vähän tuulettumaan.

Himoitsemani sinivalkoinen tunika tuli hieman alennukseen vähän kutsujen jälkeen, joten se on nyt kotiutunut myös meille. Samalla tuli tilattua kesäalesta pojalle dagikseen oravakuosiset housut ja nippu sukkia. Nyt olisi saanut vielä edullisemmin, sillä tänään huomasin, että Meandilla on melkein kaikki tuotteet 50 % alennuksessa nettikaupassa.

Me&i:n nettisivuilla kaikki tuotteet ovat nyt siis isosti alennuksessa. Kannattaa käyttää alennus hyödyksi, jos olet aikaisemmin jäänyt harkitsemaan jotain tuotetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!