tiistai 1. maaliskuuta 2016

Nautitaan vielä, kun voidaan!


Viime päivinä on saanut nauttia ihanan keväisestä ilmasta. Aurinko on paistanut ja linnutkin jo hieman viserrelleet. Kevät tulee kovaa vauhtia, joten nyt vielä pitää ottaa kaikki ilo irti talven tarjoamista mahdollisuuksista. Meidän perhe oli viikonloppuna kyläilemässä siskoni luona maalla kotikonnuillani. Otettiin matkan varrelta Mummokin kyytiin niin pääsi myös mukaan. Staffan oli innoissaan, kun pääsi katsomaan vuoden vanhempaa serkkupoikaansa (ja tutkimaan hänen lelujaan). 

Nautittiin talvesta, kun vielä on luntakin. Ehkä näitä asioita saa tehdä vasta taas suunnilleen vuoden päästä. Paistettiin nuotiolla makkaraa ja vaahtokarkkeja. Termoskannusta löytyi kuumaa mehua. Staffan söi innoissaan makkaraa ensimmäistä kertaa elämässään. Maistui myös meille vanhemmille hyvin vaikkei niin makkaran ystäviä ollakaan. Kummasti tuolla raikkaassa ulkoilmassa ruoka maistuu. Lapset (ja aikuisetkin) saivat hieman pulkkailla, laskea mäkeä ja nauttia lumesta. Auringon laskiessa mentiin vielä sisälle leikkimään ja kaffettelemaan. 
Kyllä neljä vuoden aikaa ovat ihania (vaikkei se ehkä aina siltä tunnukaan). Ei ehdi ainakaan kyllästyä mihinkään (paitsi ehkä jos syksy on pitkään pimeä ja sateinen).  Jokaisesta vuodenajasta löydän paljon hyviä puolia. Luontoa on kiva katsella sen ollessa niin erilainen ja nauttia eri vuodenaikojen tarjoamista iloista. Me ollaan ehditty nauttia kivasti talvesta ja mun puolesta kevät saa jo tulla. 
5 kommenttia:

 1. ompa ihanan näköinen päivä :)!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mikä ihanampaa kuin viettää päivää rakkaimpien parissa <3

   Poista
  2. niinhän se on :) alampa seurailemaan tätä blogia ! :)

   Poista
  3. Kiva! <3 Lämpimästi tervetuloa seurailemaan! =)

   Poista
 2. Oi, näyttääpäs teidän päivä ihanan tunnelmalliselta! Makkaranpaisto nuotiolla sekä metsäretket on ihan huippuja :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!