lauantai 12. maaliskuuta 2016

Hampaita, Harmoniaa ja muita hyvyyksiä!


Viikko on mennyt nopeasti. Ollaan oltu tällä viikolla monessa eri kerhossa taaperon kanssa niin on aamupäivät menneet nopeasti. Niiden jälkeen onkin sitten usein päikkärit. Se on sellaista äidin omaa aikaa, jolloin mä voin rauhassa siivoilla, kirjoittaa blogia tai mitä nyt milloinkin puuhailen. 


Staffanilla oli eilen ensimmäinen hammaslääkärikäynti, joka täällä Turussa on aina noin 1,5-vuotiaana. Käynti sujui erittäin hyvin, sillä pikkupotilas istui nätisti ja piti suun kauniisti auki. Sujui siis paljon odotettua paremmin. Muistoksi käynnistä saatiin hammasharja ja pari purutablettia. Nähtiin odotushuoneessa tuttujakin ja käytiin hieman leikkimässä puistossa heidän kanssaan. Sitten jatkoimme matkaa keskustaan ruokaostoksille, sillä meille oli tulossa yövieraita.

Yövieraita varten tarvitsin tarjoiluihini tietynlaisia irtokarkkeja, joten kävin viidestä eri paikasta etsimässä. Suurimman osan niistä löysinkin, mutta muuten sain sitten vähän soveltaa. Positiivista oli se, että satuin löytämään niitä kauan etsimiäni töhnämunia. Piti ostaa saman tien kolme pakkausta jemmaan. 

 Ensin kuitenkin käytiin juhlistamassa Staffanin hienosti sujunutta hammaslääkärikäyntiä kahvilassa. Ollaan muutaman kerran aikaisemminkin oltu Jäätelöbaari Harmoniassa, sillä siellä on kiva leikkipaikka lapsille. Sainkin juoda kahvini rauhassa, kun Staffan innoissaan leikki leikkejään. Kerron sitten toisella kertaa paremmin tuosta kahvilasta teille.


Tänään yksi lempiravintoloistamme Turussa täyttää kaksi vuotta. Kyseessä on Vähätorilla sijaitseva Tårget. Siellä on tarjolla hyvää ruokaa ja sisustus on mielestäni tosi kiva. Nyt en paikasta kirjoittele sen enempää, sillä olen jo aikaisemmin sitä blogissani kehunut (Eiliset lounastreffit).

Nämä kuvat ovat meidän perheen viime viikon lounastreffeiltä. Niinä päivinä, kun Frej on koululla niin ollaan aina välillä Staffanin kanssa menty häntä katsomaan keskustaan ja treffattu lounaan merkeissä. Paikka on usein melko täynnä myös lounasaikaan, mutta nyt sattui olemaan hetki, että takahuoneessa olimme vain me kuvatessani näitä kuvia. Pian nuokin tuolit täyttyivät lounastajista.

 Tuo kalakeitto oli niin hyvää! Tårgetissa on myös kivasti salaattivaihtoehtoja. Pääruoasta en ollut näköjään näpsäissyt yhtään kuvaa. Taisi olla niin herkullista, että piti saada nopeasti suuhun. Tai sitten pojan kanssa oli kiirettä. Se varmaan oli aika todennäköinen syy.Mukavaa loppuviikkoa! 

3 kommenttia:

 1. Onpa kiva katsella kuvia tutuista ja ihanista kahviloista / lounasruokapaikoista Turussa.
  Harmoniassa olen ollut kerran. Muistan hyvin tuon kivan leikkipaikan sieltä. Sinne pitää taas joskus poiketa. Mukavaa kun muistutit.
  Ja Tårget, se on niin kiva treffipaikka. Ja tuo kalakeitto näyttää niin herkulliselta.
  Kiva Turun kierros. Kiitos!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kuullostaa kivalta! Ja tuo kahvila näyttää todella kivalta!

  VastaaPoista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!