maanantai 7. maaliskuuta 2016

Kastajaisissa



Viime viikon kohokohta oli ehdottomasti eiliset kastajaiset. Meidän perheeseen ei siis ole tullut lisäystä, mutta sukuun kyllä eli oltiin ihan vain vieraina. Kakusta ja muusta kattauksesta varmaan arvaattekin, että oltiin pienen prinsessan kastajaisissa.  Olen muutaman kerran aikaisemminkin ollut juhlissa Paraisten kirkossa, jossa kaste pidettiin. 



Juhlapaikka sijaitsi ihan kirkon lähellä, joten sinne oli helppo suunnistaa. Tarjolla oli herkullisia suolaisia piirakoita, maukasta kakkua ja mm. erilaisia pipareita. Kaffet nautittuamme ehdimme jutella sukulaisten ja muiden vieraiden kanssa. Paikalla oli paljon pieniä lapsia, joten Staffanilla riitti puuhaa ja vipinää. 



Fammo (siis anoppini) tuli vielä meille yökylään ja oltiinkin tänään aamulla hänen ja Staffanin kanssa kaikki kerhoilemassa. Kirkolliset meiningit siis jatkuivat, sillä oltiin seurakunnan perhekerhossa. Siellä on mukava käydä leikkimässä ja laulelemassa sekä nähdä kavereita.




Sunnuntai-ilta ei ollut sitten yhtään mun tuuria. Kerron teille seuraavalla kerralla mitä mulle illan aikana kävi. Toivottavasti tämä uusi viikko toisi tullessaan parempia tuulia.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!


2 kommenttia:

  1. Kastajaiset ovat aina niin ihania, oli ne sitten oman lapsen taikka naapurin :')
    Hienoilta juhilta näyttää <3

    VastaaPoista
  2. Juu, ovat yleensä sellaisia lämminhenkisiä tapahtumia <3

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!