perjantai 4. maaliskuuta 2016

Ikioma karkkikauppa


Miltä kuulostaa ikioma irtokarkkihylly kotona? No meillä on nyt sellainen. Aika söpö vai mitä? Siinä on neljä karkkilokeroa nostettavilla kansilla. Sivusta löytyy myös kaksi pientä kauhaa karkkien ottamiseen.Ostin tämän jo viime viikolla. Mieheni tykkää karkeista, joten yllätin hänet tällä työviikon päätteeksi. Kävin kaupan irtokarkkihyllystä ostamassa lempikarkkeja. Pääsiäisen lähestyessä ostin myös yhden pussin pieniä suklaamunia tuonne laitettavaksi.

Ajattelin, että Staffanin kasvaessa tästä tulee kiva hänen leikkeihinsä. Tuota pahviosaa voi siinä vaiheessa tuunata jotenkin sisustukseen ja pojan leikkeihin paremmin sopivaksi (jos vain on vielä ehjä siinä vaiheessa). Sopii kivasti myös synttäreille, kauppaleikkeihin tai leffailtaan kotona.Tuli myös mieleeni hyvä laihdutusmetodi (tiedä sitten kuinka toimiva). Karkkeja tuosta syödäkseen pitäisi laittaa säästöpossuun rahaa aina, kun ottaa tuosta karkkia. Viereen keittiövaaka ja suuren suuri kilohinta. Tulisi samalla säästetty esimerkiksi jotain matkaa varten jos raaskisi ostaa kalliita karkkeja. Eli win-win situation teki miten vain, kunhan noudattaa sääntöjä!

Viime postaukseni olikin aika hauska sinänsä. En tajunnut, että olin saanut Top Secret -tietoa käsiini. Noh, joskus on näitä tietovuotoja. Ilta-Sanomista huomasin jutun miten Kela oli vahingossa vuotanut uuden äitiyspakkauksen julkaisun. Tänään on se päivä jolloin he virallisesti sen julkaisivat, mutta mä ehdin huomata sen Kelan sivuilta jo keskiviikkona. No sellaista sattuu. Ainakin tämän vuoden äitiyspakkaus on saanut kunnolla huomiota. Enpä sellaistakaan ole koskaan tullut ajatelleeksi, että silläkin on joku tietty tarkka julkaisuajankohta.

4 kommenttia:

 1. Tää onkin hauska ja kiva idea :) Meillä jos olisi vastaava karkkilaari niin se ei kyllä kauaa täytenä pysyisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä myöntää ettei meilläkään kovin kauaa mennyt, että laarit olivat tyhjinä :D

   Poista
 2. oi nam. pitääpä itekkin käydä katsomassa jos täällä tiger kaupassa ois toi kans :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ensin meinannut huomata tuota siellä kaupassa, kun siellä on niin paljon kaikkea =D Piti mennä takaisin päin, kun olin unohtanut katsoa paria tuotetta ja vasta sitten tuo osui silmiini ja tarttui mukaani.

   Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!