lauantai 19. maaliskuuta 2016

Päivän puuhia


Pääsiäinen lähestyy ja huomenna onkin sitten jo palmusunnuntai. Jotain pieniä pääsiäisaskarteluita olen ehtinyt tekemään ja laittamaan kotia pääsiäiskuntoon. Tosin me ollaan suurin osa pääsiäistä pois kotoa, mutta sen mitä ollaan niin on sitten kotikin juhlatunnelmissa. Muistan miten oma äitini laittoi aina kodin kauniiksi erilaisilla koristeluilla oli sitten joulu, pääsiäinen, vappu tai muu juhla. Mieheni onkin jaksanut ihmetellä miten mä vaihtelen esimerkiksi verhoja -kyllähän ne pitää olla teemaan ja vuoden aikaan sopivat, ainakin mun mielestäni. Nyt en kyllä ole pääsiäiseksi vaihtanut verhoja, sillä joulun jälkeen vaihdoin keittiöön pirteät keltaiset verhot, jotka sopivat nyt myös pääsiäiseen. 

Mä olen ostanut erilaisia karkkeja. Eikös pääsiäinen ole vähän sellainen karkkijuhla nykyään. Ainakin kaupoista löytyy monenmoisia suklaamunia ja muita karkkeja. Aika moni karkkikippo ja -kulho on vain ehtinyt jo kummasti huveta - eikä vielä olla edes pääsiäisessä. Mutta mehän ei tosiaan olla koko aikaa kotona, joten ei kai se haittaa jos vähän etukäteen syö kotona olevia karkkeja?! ;)

Nämä kuvat ovat viime vuodelta. 


Lauantai on mennyt nopeasti aamupäivän hulinoissa kotona ja Staffanin herättyä päiväunilta lähdettiin ystävien luokse kyläilemään. En viimeksi päässyt heidän tupareihin, kun Staffan oli silloin kipeänä. Oikein kiva asunto oli ja Staffan oli innoissaan (alun ihmettelyn jälkeen), kun pääsi leikkimään pienen kaverinsa kanssa ja hänen leluillaan. 

Käytiin ruokakaupassa ja mukaan tarttui taas pääsiäismunia. Tällä kertaa Kindereitä, mutta niistä mun olisi tarkoitus tehdä jälkkäriä. Jos se onnistuu niin teen siitä sitten pienen postauksen ja kerron millaista tuli - kuvien kera. Tänään on Earth Hour klo 20.30 -21.30. Meilläkin sammutetaan valot silloin ja istuudutaan kynttiläillalliselle. Täytyykin siis alkaa pian tekemään ruokaa. 

Rentoa lauantai-iltaa kaikille! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!