keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

NOSH & linkkivinkki 10€ alennukseen

Siskoni on usein ostanut lapsilleen NOSHin vaatteita ja olen sitä kautta alun perin tutustunut merkkiin. Meidänkin taaperon vaatekaapista löytyy muutama NOSHin tuote. Heillä on ihastuttavia kuoseja ja olen todennut tuotteet muutenkin kivoiksi. Ne ovat kestäviä ja pitkäikäisiä, sillä esimerkiksi bodeissa on jatkopalat ja usein hihat ja lahkeet ovat säädettävissä.

Vaatteet valmistetaan luomupuuvillasta. Näin ollen vaatteet ovat kestäviä ja myrkyttömiä. Vaatteilla ja painoväreillä onkin myönnetty Öko-Tex sertifiointi, joka takaa ettei tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. Vaatteet sopivat siis hyvin myös herkkäihoisille lapsille. 

Tämä suomalainen firma on perustettu vuonna 2009. Kankaat ja vaatteet suunnitellaan Suomessa, mutta tehdään Portugalin tehtaalla. NOSHn nettisivuilla kerrotaan tuotteiden syntyvän vastuullisesti ja tärkeinä arvoina olevan ekologisuus ja eettiset arvot. Täältä löydät tarkempaa tietoa tuotteiden valmistuksesta. 

ELEFANTIT shortsiasu, aqua

Kokosin tähän muutaman kuvan (kuvat NOSHin kotisivuilta) vaatteista, joista pidän eniten heidän tämän hetken valikoimassa. Mielestäni Elefantti shortsiasussa on söpö kuosi ja pienelle pojalle kiva väritys. Lisäksi nuo nepparit haaroissa helpottavat ja nopeuttavat vaipan vaihtoa. Tykkään siis käytännöllisistä vaatteista lapsilla. Tämä olisi varmasti aika kiva kesäasu meidän taaperolle. 

NUOLI huppari, hiekka

NUOLI hupputunika, hiekka

Poikien nuoli hupparissa on kiva kuosi ja neutraali väritys. Naistenmallistosta löytyy matsaava
hupputunika. Olisi aika kiva laittaa pojan kanssa jotain matsaavaa vaatetusta. Meillä ei ainakaan vielä ole sellaisia vaatteita. 

SULKA body, minttu

SULKA leggings, puuteri

SULKA naisten leggings, hiekka

Kootessa näitä kuvia tähän tajusin, että olen aika hurahtanut tuohon sulka kuosiin. Sitä löytyy eri värisenä monista eri vaatteista. Ehkäpä laitan itselleni tilaukseen ainakin tuollaiset sulka leggingsit, kun tänään vielä saa naistenvaatteiden tilauksesta 10€ alennuksen. 

TIIPII, minttu

Myös TIIPII-kuosi (kuvassa mintun värisenä) on kiva. Jos ompelukone olisi kunnossa niin tilaisin ehkä juuri tätä kangasta. Noshilta pystyy siis tilaamaan myös kangasta jos ompeluvimma iskee. Sivuilla on vain mielestäni vähän hassusti niiden tilaus, sillä hinta on ilmoitettu per kymmenen sentin pala. Se selitti sen, kun aluksi ihmettelin miten kankaat ovat niin halpoja. 

Nämä ja muitakin kivoja lasten sekä naisten vaatteita löydät kotikutsuilta sekä verkkokaupasta. Eilisen naistenpäivän kunniaksi saat naistenvaatetilauksestasi 10€ alennuksen, joka on käytettävissä vielä TÄNÄÄN, kun teet tilauksen suoraan NOSH edustajalle (tai jos satut tänään kutsuille menemään). Toimi siis nopeasti! Lisätietoa löydät NOSHin sivuilta


Mitä te tykkäätte NOSHin kuoseista? Löytyykö teidän vaatekaapista NOSHin tuotteita? 

4 kommenttia:

  1. Nosh ei ole itselleni kovin tuttu merkki, tai kyllä tiedän sen mutten omista varmaan mitään heidän vaatteitaan. Ihanilta nuo kyllä näyttävät! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, itse tykkään näin kevään tullen noista hempeistä väreistä. =)

      Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!