maanantai 21. maaliskuuta 2016

Jäätelöbaari Harmonia - Lapsen leikkiessä kaffetta äidille!


Viikko sitten kävin viimeksi kaupungilla kahvilla ja napsaisin muutaman kuvankin kännykälläni. Tässä nyt sitten esittelyssä tämä kahvila.

Turun keskustassa Brahenkadulla, kirjaston ja Vähätorin lähellä, sijaitsee kiva kahvila, joka on varsinkin lapsiperheiden suosiossa. Usein näkeekin äitien parkkeeraavan vaunujensa kanssa mammatreffeille tänne. Paikan nimi on Jäätelöbaari Harmonia, mutta itse kutsun sitä usein kahvilaksi, sillä jäätelöiden lisäksi sieltä saa leivonnaisia ja kahveja. 

Viihtyisän ja kauniisti sisustetun kahvilan ehdoton ykkönen on mielestäni ihana lastenleikkipaikka. Ainakin näin pienen taaperon äitinä on luksusta, kun lapsi pääsee leikkimään äidin juodessa kahvia (tai kummin päin sen nyt haluaa ottaa). Keskustassa ei ole montaakaan paikkaa, johon asioinnin tai shoppailujen ohessa kävisi välillä, jotta lapsi pääsisi rauhassa vähän jaloittelemaan ja leikkimään.


Tälläkin kertaa sain nauttia kahvini rauhassa lapsen leikkiessä omia leikkejään. Pienenä luksuksena mainittakoon, että tilaus tarjoillaan suoraan pöytään ja likaiset haetaan pois pöydästä. Nykyään, kun tuota itsepalvelukulttuuria on vähän jokaisessa yrityksessä aina kahviloista huonekaluliikkeisiin. Syömäni ja juomani ovat olleet ihan hyviä. Lapsille on varmasti kiva, kun jäätelön saa hauskasti aseteltuna. Kaikki leivonnaiset ovat lisäaineettomia ja ymmärtääkseni itsetehtyjä, josta plussaa! Seuraavat pari kuvaa ovat arkistoistani, kun olen aikaisemmilla kerroillani napsinut kuvia. En siis tilannut itselleni useampaa kierrosta! =) 


Vaipan vaihto onnistuu myös näppärästi vessassa (jossa muuten jatkuu sama ihana sisustustyyli), josta löytyy hoitopöytä. Täällä huomaa, että lapsiin on panostettu. Kahvila on avara ja sinne mahtuu hyvin lastenvaunujen kanssa. Vaikka äidit juttelevat ja lapset leikkivät leikkejään niin silti paikka on joka kerta siellä käydessäni ollut rauhallinen. Toki siellä käy muitakin kuin lapsellista väkeä =)

Henkilökunta on ystävällisesti aina lämmittänyt lastenruokapurkkimme. Ne on myös tuotu pöytään kauniisti tarjoiltuna.


Lapsille riittää erilaisia leluja sekä piirustusvälineitä. Tuo tapetti on vaan niin ihana! 

Nautittuani rauhassa kahvin ja palan painikkeet luin vielä lehtihyllystä löytyviä aikakauslehtiä. Staffan sai vielä sen aikaa jatkaa leikkejään. Tarjolla on myös kivasti vettä kannussa, joten päätin vielä ottaa vähän vettä. 


PS. Tällä hetkellä seinällä oli pieni valokuvanäyttely, jossa oli ihania kuvia lapsista.

MUOKATTU 11.4.2017 Kahvila on lopettanut toimintansa.

6 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta paikalta ♡~

  pst. Minun blogissa on sulle haaste :)♡

  ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Vastailen haasteeseen luultavasti ensi viikon puolella, ellen tältä viikolta löydä sopivaa ajankohtaa. Tällä viikolla mulla on tulossa aika paljon pääsiäiseen liittyviä juttuja. Osa jo melkein valmiina luonnoskansiossa =)

   Jännää, eka blogi haaste, kiitos siitä! <3

   Poista
 2. Oi, kiitos hyvästä vinkistä! Tuonne suuntaan, kun tulen seuraavan kerran lasten kanssa Turkuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan! =) Lasten kanssa usein kaipaa tuollaisia paikkoja kaupungilla ollessa =D

   Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!