torstai 23. kesäkuuta 2016

Päiväkodin tätien muistaminen


 Päiväkodit sulkevat ovensa kesäksi ja meidänkin taaperon lyhyt ura dagiksessa on toistaiseksi takana päin. Hänellä alkoi nyt kesäloma. Meillä ehdittiin olla dagiksessa vain 1,5kk ennen kesälomaa ja sekin oli osa-aikaista. Staffanilla on mukavia hoitajia ja halusin jotenkin muistaa heitä. Joissain päiväkodeissa kerätään rahaa isompaan kimppalahjaan, mutta täällä ei ainakaan nyt näyttänyt mitään sellaista olevan. Keksin sitten itse jotain pientä muistamista.


Edellisenä iltana taiteiltiin Staffanin kanssa kortit joihin painettiin hänen jalan jäljet. Staffan tykkää sormiväreistä ja tekisi näitä hommia nykyään isompanakin sarjatuotantona :D Itselläni ei runosuoni oikein kukkinut, mutta jonkinlaisen tekstin sain kirjoitettua kesästä ja jaloista.

"Näiden jalkojen perässä olet saanut juosta 
ja perääni katsoa. 
Nyt kesälomille lähdetään, joten
nauti kesän askeleista, 
tunne jaloissasi aurinkoiset hiekkarannat,
 kesäiset niityt sekä lämmin asfaltti.
Jalat välil ylös laita ja nauti vaikka pina colada,
 myös herkkui täytyy saada.
 Ladataan akkuja ja syödään kakkuja.
Jaksetaan sitten taas syksyllä tepastella yhdessä.
Kiitos sinulle & 
aurinkoista ja ennen kaikkea rentouttavaa kesää!

Toivottaa Staffan"

 Laminoin kortit vielä niin eivät olleet niin heppoiset ja näyttivät kivemmilta. Korttien oheen laitettiin jalkavoide sellofaaniin käärittynä ja sisälle vielä koristeeksi yksi kesäinen askartelukukkanen. Toivottavasti olivat mieluisat. Itse olen ainakin kokenut tuon jalkavoiteen todella hyväksi.

Dagiksessa on syksyllä tulossa joitain muutoksia henkilöstöön, ryhmiin ja huoneisiinkin. Jännityksellä odotetaan, mutta eiköhän taaperon taas ihan hyvin sopeudu. Kesäloman kunniaksi käytiin kotimatkalla kahvilla ja Staffan sai minimunkin, jota innoissaan söi. On hänen herkkua. Viimeksi käytiin Salossa torikaffella niin munkki oli koko ajan kädessä vaikka nukahti rattaisiin. Herätessään piti heti saada munkkia ja loput vielä jemmasi hoitolaukkuun, kun lähdettiin mummolasta kotiin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!