perjantai 10. kesäkuuta 2016

Viikon varreltaTuntuu, että päivät ja viikot menee kauheaa vauhtia. Viikonloppu vietettiin mökillä nauttien grilliruoasta, juomista, saunomisesta ja oleskelusta. Perjantaina ja lauantaina oli aurinkoista ja oltiinkin paljon rannalla taaperon kanssa. Staffan leikki hiekalla, tutki rantakiviä ja leikki isovanhempien koiran kanssa. Pieneen altaaseen laitoimme vettä, mutta se ei kiinnostanut muuten kuin hiekankaatopaikkana. Itse heitin talviturkin pois ja uin kahtena päivänä. Tosin saunan yhteydessä, mutta kuitenkin. Joko te olette heittäneet talviturkin pois?

Sunnuntaina lähdimme jo aamupalan jälkeen veneilemään kaupunkiin päin, sillä oli luvattu melko kovaa tuulta. Isäntä kirjoitteli Tammisaaressa graduaan ja mä lähdin Staffanin kanssa Leijonapuistoon leikkimään. Sitten syötiin anopin valmistama päivällinen ennen kuin lähdimme ajelemaan kohti Saloa, jossa pysähdyimme äitini luokse. Oltiin vasta myöhään illalla kotona Turussa.Mä olen viikolla kierrellyt kirpputoreja, sillä meillä on huomenna juhlat, joissa on pukeutumisteemana 70-luku. Jonkinlaiset kledjut ollaan saatu hankittua. Ovat mahdollisimman kamalat -tarkoituksella. Sellaista ruskeaa, melko kaameita kuoseja ja oma hameeni on vähän tätimäinen. Ja aika makkarankuori mun päällä, heh! Mutta mitä sitä muotojaan häpeilemään. Toinen vaihtoehto olisi ollut sellainen 70-luvun nuorten pukeutuminen leveälahkeisine housuineen, mutta en kirppareilta löytänyt sopivia kokoja. Nyt on 70-luku muodissa, mutta en kaupoille ole kauheasti ehtinyt/jaksanut mennä. Keskiviikkona olin mukana lastenvaatekutsuilla Mynämäessä. Siellä olisi ollut useampakin tosi kiva naisten vaate, joka olisi sopinut tuonne juhliin. Niitä olisi voinut sitten käyttää muutenkin. Ongelmana vain oli että tilaukset tulevat vasta ensi viikolla siis juhlien jälkeen. Pojalle löysin kuitenkin tilattavaa.Tiistaina äitini ja pikkusiskoni olivat käymässä Turussa. Käytiin tyylikkäästi Auranlaakson ABC:lla syömässä ja sen jälkeen olimme kurkkaamassa Kuralan Kylämäessä eläimiä. Aiemmin päivällä ostamani berliinin munkit olivat siinä ajassa ehtineet kivasti sulamaan (siis se kuorrutus) lämpimään autooni ja takertuneet pussiin. Ei mulla muutenkaan kovin kummoset tarjoilut ollut, kun oltiin ulkona syömässä ja he olivat vielä sitä ennen käyneet toisen siskomme luona kylässä. Olin Kuralan Kylämäessä Staffanin kanssa myös eilen. Nyt oltiin oikein ajan kanssa ja kiersimme enemmänkin ja leikimme leikkipaikoilla sekä kävimme siellä olevassa kahvilassa lounaalla.
Tänään käytiin aamupäivästä vielä pikaseen parilla kirpparilla keskustassa kurkkaamassa, mutta löysin ainoastaan hiusnauhan eurolla. En ole vielä varma päätyykö se huomisten juhlien asukokonaisuuteen. Poika oli kauniisti koko reissun ajan ja välillä nukahtikin vaunuihin. Kotimatkalla pysähdyimme Seikkailupuistoon leikkimään ja kahvittelemaan. Illat ovat menneet enemmän tai vähemmän juhlien suunnittelussa, sillä olen luvannut järkätä sinne pientä ohjelmanumeroa. Seikkailupuistosta bussille päin käveltäessämme pysähdyimme vielä Kupittaan Lintulammikolle ihastelemaan eläimiä. Nyt vielä taaperon iltapuuhiin, huomiset ohjelmanumerot valmiiksi ja juhla-asujen valmistelu. Siinä se perjantai-ilta meneekin.

Oikein ihanaa viikonloppua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!