lauantai 18. kesäkuuta 2016

Synttäreiden herkutViikko sitten olimme syntymäpäivillä, joissa vietettiin siskoni ja hänen miehensä 40v. juhlia. Meillä oli siis kunnon 80v. juhlat siinä. Autoin hieman juhlien järjestelyissä ja toimin ohjelmavastaavana. Siinä tohinassa en kauheasti ehtinyt keskittymään kuvaamiseen. Siten myös alkuruokapöydästä en ehtinyt ottaa kuvaa koko komeudessaan. Lisäksi mulla on kamerassa vähän vikaa ja kaikki kuvat eivät oikein onnistu. Pitäisi viedä se huoltoon. Tarjolla oli montaa sorttia kylmiä alkuruokia mm. erilaisia salaatteja lisukkeineen.
Lämpimänä ruokana oli suurella muurikkapannulla valmistettua paella tyylistä ruokaa. Se oli todella hyvää ja meidän taaperolle maistui erityisesti. Juhlat olivat vanhassa Työväentalossa tai nykyään se on Kylätalo. Tarjoiluja isäntäväen oli mietittävä tarkkaan, sillä paikan päällä ei ole oikeastaan mahdollisuutta valmistaa/lämmittää mitään. Juoksevaa vettäkään sinne ei tule. He olivat keksineet oikein hyvät ratkaisut ja herkullista ruokaa oli yllin kyllin. Illalla tarjoiltiin vielä makkaraa.Herkkupuoli oli oikein monipuolinen. Kakut olivat ihanan näköisiä. Mausta puhumattakaan! Itse en ole mikään kermakakkujen ystävä ja pidän enemmän tällaisista kakuista joita oli tarjolla. Näytti myös muille vieraille maistuvan. Vaaleanpunainen kakku oli kokonaan maidoton kakku. Kakkujen lisäksi oli montaa sorttia piparia ja karkkia tarjolla. 


Myös juomapuoli oli kohdillaan ja jokaiselle löytyi varmasti jotakin mieluista. Kahvin kanssa oli myös avecit, kuten paremmissa juhlissa yleensä. Isäntäväellä on kyllä riittänyt puuhaa, sillä kaiken muun ohella he tekivät itse tarjoiltavat syömingit. Nyt täytyy alkaa valmistautumaan seuraavaan juttuun etten myöhästy. Kerron siitä sitten ensi viikolla.

Kiitos vielä kerran teille K&M ihanista juhlista! <3 

Ja kaikille lukijoille oikein ihanaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Tupla 40-vuotisjuhlat näyttävät tosi herkullisilta. Ja sinä sanot, että et kaikkea ehtinyt kuvata :)
  Pöydät notkuvat kaikkien ihanuuksien alla. Ja tuo paella maistuisi minulle kyllä nyt.
  Niin ja silmänruokaa, nuo kaikki herkut ovat niin kauniisti tarjolla. Hienot juhlat!
  Hyvää viikonloppua Katri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, no ehdin nopeaan nuo kuvat ottamaan. Olisi vain ollut kiva ehtiä kuvata rauhassa ennen kuin tarjoilupöytä korkattiin ja vieraat olivat jo jonossa. No tuosta jälkkäripöydästä onneksi ehdin ottamaan kuvan ennen kuin ensimmäiset palat menivät parempiin suihin :)

   Hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ja myös maistui ihanalta :) Sisko ja hänen miehensä ovat kyllä taitavia. Tosin ruoka-alalla ovatkin.

   Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!