perjantai 17. kesäkuuta 2016

Synttäreitä kerrakseen


Meillä on viime päivät olleet yhtä juhlaa. Lähisuvussamme on vietetty viisiä synttäreitä muutaman päivän sisään. Lauantaina meillä oli hieman isommatkin syntymäpäiväjuhlat, kun isosiskollani ja hänen miehellään oli 40+40v. juhlat. Alkuviikosta taas kummatkin pikkusiskoni viettivät syntymäpäiviä ja parin päivän päästä siitä olikin sitten äitini vuoro juhlia. Nyt on sitten syöty kakkuja ja muita herkkuja oikein urakalla.
Lauantain "80-vuotisjuhlat" olivat oikein onnistuneet ja mukavat. Ilta vain meni kovin nopeasti, sillä juhlinnan ja lapsen vahtimisen ohella hoisin juhlien ohjelmapuolta. Kaikki sujui onneksi hyvin. Laittelen sieltä kuvia, kun tässä taas ehdin. Nämä kuvat ovat pikkusiskoni luota.

Olin itse alkuviikosta mahataudissa, mutta onneksi se meni nopeasti ohi ja oli vain lievä. Muutoin ollaan tällä viikolla käyty Staffanin kanssa paljon hiekkalaatikolla niin pihalla kuin kaupungillakin, kun hän oli kotona päiväkodista. Tänään oltiin juuri Seikkailupuistossa ja Kupittaan Lintulammikolla.

Käytiin pikku Staffanin kanssa onnittelemassa sekä mummoa että pikkusiskoani edellispäivänä. Samana päivänä tuli sitten juotua kahvia oikein kolme kertaa, kun kummassakin kyläpaikassa tarjoiltiin herkkuja ja kaffetta. Useimmiten mä juon siis teetä. Salossa ollessa tulee käytyä torikaffella ja mentiin porukalla vielä munkkeja ja kahvia nauttimaan Salon torille. Staffanin kanssa käytiin leikkipuistossa, mutta ei siellä kovin kauaa viihdytty, kun aurinko paistaa porotti sinne täysillä. Siskoni luona Staffan pääsi taas ihmettelemään kissoja ja tutkimaan niiden leluja. Koko päivä menikin taas nopeasti Salossa. Vielä pitäisi jossain vaiheessa mennä toista pikkusiskoani moikkaamaan.


Onnea vielä ihanille pikkusiskoilleni! <3 
(te luultavasti luette blogiani tai nyt se ainakin paljastuu)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!