tiistai 31. tammikuuta 2017

Meidän perhe

Mun on jo jonkin aikaa pitänyt tehdä jonkinlainen esittely meidän perheestä, sillä blogia seuraa nykyään monet muutkin kuin vain meidän oma lähipiiri. Olen muutaman kuukauden nyt kuulunut Mammalandian bloggaajiin. Meillä on joka kuukausi yksi yhteinen aihe, josta jokainen kirjoitamme omasta näkökulmastamme. Nyt tammikuussa tuo aihe on oma perhe. Joten nyt  on oiva aika hieman kertoa teille meidän perheestämme.


Aiemmista jutuistani onkin jo varmasti selvinnyt hieman sitä sun tätä, mutta tässäpä hieman koostetta meistä ja ehkä jotain uuttakin:

Blogia kirjoittaa 34-vuotias äiti Katri. Olen kotoisin pienestä maalaiskylästä Varsinais-Suomesta. Lukion jälkeen tuli pari vapaa vuotta. Niiden jälkeen aloin opiskella liiketaloutta Satakunnan ammattikorkeakoulussa. Koulu sujui oikein kivasta, mutta inspiraation/aiheen puute lopputyöhön sai valmistumisen venymään. Siinä välissä muutin myös Turkuun rakkauden perässä. Pari viikkoa sitten tuli täyteen 12 vuotta siitä, kun olemme mieheni kanssa tavanneet kuuluisassa Bar Marilynissä. Ja kesällä "juhlittiin" viidettä hääpäiväämme.

Itse olen hieman ujo ja hiljainen. Tutussa porukassa taas kovakin pölisemään ja pelleilemään. Omaan positiivisen ajattelutavan ja löydän asioista yleensä ne aurinkoiset puolet. Nautin elämän pienistä asioista ja pidän luonnossa liikkumisesta. Ympäristöasiat ovat minulle tärkeitä.

Jossain vaiheessa tuntui, että nyt on oikea aika lapselle. Oltiinhan me ehditty jo kauan olla kahdestaan. Pian tulinkin sitten raskaaksi. Meillä oli onnea, kun kaikki meni niin hyvin. Meillä on nyt ihana 2v4kk ikäinen poika. Hän on oikea energia pakkaus ja iloinen tapaus. Usein ihmetellään, että mistä tuota energiaa oikein riittää. Taapero rakastaa musiikka ja alkaa heti tanssimaan, kun kuulee jotain musiikkia. Hän on myös varsinainen autofani. Myös junat kiinnostaa. Hän puhuu kahden sanan lauseita niin suomeksi kuin ruotsiksi. Taapero on osa-aikaisesti dagiksessa hoidossa ja viihtyy siellä hyvin.


Perheemme asuu Turussa kerrostalokolmiossa. Ollaan ihan tavallinen kaksikielinen perhe. Minä opetan pojalle suomea ja isäntä puhuu ruotsia.

Mieheni on minua vuoden nuorempi. Tavatessamme opiskelimme kummatkin tradenomeiksi. Muutaman työvuoden päästä hän jatkoi opiskeluja. Parisen kuukautta sitten hän kirjoitti maisterin tutkinnon. Olen niin ylpeä hänestä!

Pidän siitä, että meillä on kivasti aikaa läheisillemme. Mieheni työskentelee vain kolmena päivänä viikossa, joten ehdimme kivasti viettää aikaa yhdessä ja käydä isovanhempien luona. Niissä olemme usein pari päivää, kun eivät ihan samassa kaupungissa asu.


 Tykätään kummatkin laittaa ruokaa (ja syödä hyvin!), nauttia hyvästä viinistä, matkustella, olla mökillä, katsoa hyviä elokuvia ja ohjelmia. Mieheni onkin sanonut harrastukseksemme katsoa Netflix loppuun :D Isäntä tykkää tietokonepeleistä, politiikasta ja lukee paljon. Minä taas pidän kaikenlaisesta pienestä askartelusta ja tuunaamisesta. Itseäni kiinnostaa myös sisustaminen ja tietysti tämä blogin kirjoittaminen on lähellä sydäntä.

Viime vuosina urheilulliset harrastukset ovat meillä vähän jääneet. Niihin pitäisi taas kiinnittää enemmän huomiota, kun se jo on mahdollista. Lapsi on sen verran kasvanut. Samoin myös äidin paino. Toki emme me nytkään ihan vain sohvan pohjalle ole jääneet. Tosin nykyään tuskin yhdessä pääsemme kuntosalille, kun toisen pitää lasta vahtia. Itselläni on jumppakortti, joka myös sisältäisi lapsenhoidon. Pitäsi mennä testaamaan mitä taapero tykkää siellä olla. Pidämme isännän kanssa myös kovin pyöräilystä ja haaveissamme olisi pyöräretki Ahvenanmaalle.

Löydät myös muiden Mammalandian bloggaajien perhe-esittelyt Mammalandian Facebooksivuilta.

4 kommenttia:

 1. Kaunis kuvaus perheestänne :)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
 2. Mukava oli lukea perheestäsi postauksessasi <3 Ihania ja aurinkoisia helmikuun päiviä teidän perheelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!Meillä tosiaan toivon mukaan ainakin aurinkoa on tässä kuussa, kun pientä matkaa pukkaa :-)

   Oikein ihanaa helmikuuta myös sinulle! :-)

   Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!