tiistai 24. tammikuuta 2017

Tuliaisia taaperolle

Kaikenlaista kotoa jo löytyy, mutta jotain pientä kivaa piti meidän 2v. taaperolle Tallinnan reissulta ostaa. Varsinkin, kun oli sen aikaa ekaa kertaa yökylässä. Kiltistikin oli ollut.


Meillä oli isännän kanssa enemmän sellainen rentoutumisminiloma. En oikeastaan käynyt vanhassa kaupungissa missään kaupoissa. Nautimme hotellin spaosastosta ja kävelimme vanhassa kaupungissa nauttien kauniista paikoista. Söimme hyvin ulkona ja kävimme välillä kahvilla tai drinkillä. Meillä oli auto mukana reissussa, joten pysähdyimme yhteen vähän isompaan markettiin ja kiersimme vähän Rocca Al Mare -kauppakeskuksessa.


Mitään vaatteita ei tällä kertaa tarttunut taaperolle mukaan. Muuten varmaan olisin ostanut Cars2 hahmoja, mutta Planes -sarjan hahmot olivat kivassa tarjouksessa. Niitä lähti sitten neljä kappaletta tuliaisiksi. Oikeastaan me ollaan annettu hänelle niistä vasta kaksi. Säästettiin kaksi muuta jotain muuta kivaa hetkeä varten. Niillä on nyt tykännyt kovin leikkiä.


Löysin parilla eurolla kivoja merirosvolaatikoita, joihin voi laittaa vaikka leluja tai jotain sukkia tms. Lopullinen käyttökohde on vielä päättämättä. Ostin kolme kappaletta, joten voi olla, että vien ainakin yhden kesällä mökille lelulaatikoksi.

Rocca Al Mareen on tullut myös uusi ihana lastentarvikeliike. Siellä on kaikkea ihanaa. Poju on kotona tykännyt tähdistä ja meiltä löytyi ennestään kolme pientä tähteä. Pojan mukaan pikku tähti ja stora tähti. Isäntä näki ekaa kertaa nämä valot ja tykkäsi myös kovin niistä. Sellainen sitten ostettiin taaperon huonetta "valaisemaan".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!