maanantai 2. tammikuuta 2017

Uuden vuoden lupaukset ja ennustukset


Ihanaa ja onnellista uutta vuotta kaikille! <3 

Meidän uusi vuosi alkoi rennosti nukkuen melko pitkään (se mikä mahdollista lapsiperheessä). Syötiin aamupalaa ja nautittiin läheisten seurasta. Valoimme myös tinat.

Tänä vuonna mun tinasta ei tullut mitään kovin ihmeellistä. Viime vuonna kirjoitinkin teille mun parista viimeisimmästä hassusta (hieman kaksimielisestäkin) tinasta, klik. Tosin siskon mies sai tänä vuonna pienen tinan palasen, joka on ihan siittiösolun muotoinen. Lieneekö perheenlisäystä tulossa :D Tämän vuoden omasta tinasta ei tullut mitään erikoista mieleen.
Millaisia tinoja teillä tuli? Vai valatteko ollenkaan?

Siskoni ja hänen miehensä lähdettyä me vähän ulkoiltiin ja oltiin leikkipaikalla. Sitten nukuin Staffanin kanssa yhdessä päiväunia. Tai no aluksi vähän kirjoittelin blogijuttuja ja herkuttelin. Sitten ollaan suunniteltu seuraavaa matkaa, mutta vielä ei olla lopullista valintaa tehty.

Mä en tänäkään vuonna tehnyt mitään uuden vuoden lupauksia. Tarkoitus oli kyllä laihtua, mutta kävi vähän päin vastoin, hups! Parempi vaan kun ei tee turhia lupauksia edes itselleen. No toisaalta mä toivon, että ehtisin kirjoittamaan blogijuttuja enemmän kuin viime kuukausina. Tehtiinkö teillä uuden vuoden lupauksia?

Voit seurata kuulumisia myös Instagramissa.

2 kommenttia:

  1. Mä oon todennut, että on helpompaa olla lupaamatta yhtään mitään :D Tavoitteita ja suunnitelmia siis on, mutta ei mitään lupauksia :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!