tiistai 3. tammikuuta 2017

Taaperon joululahjat

Meidän perhe oli tainnut olla viime vuonna kiltti, ainakin lahjakasasta päätellen. Niitä oli taas kertynyt vaikka montaa ei pitänytkään ostaa. Taapero luonnollisesti sai eniten lahjoja. Esittelenpä tässä osan taaperon (ja osittain munkin) lahjoista. Kiitos kaikille ihanille "joulupukeille"!

Duplot ovat klassikkolahjoja. Ne ovat hyvä valinta vuodesta toiseen ja kestävät tyyliin ikuisuuden. Staffan on leikkinyt Duploilla jo vähän alle vuoden ikäisestä ja rakentaa niitä hyvin. Niillä meillä leikitäänkin joka päivä.


Toinen klassikko on Brion junarata ja kuuluu myös meidän lemppareihin. Siihen saatiin lisää rataosia. Meillä olikin pulaa varsinkin niistä suorista rataosista ,niin meni varmaan junakuskin pää sekaisin mutkista. Nyt on sekin asia saatu korjattua.


Muumit ovat vallanneet loppuvuodesta meidän taaperon(kin) sydämen. Hän sai joululahjaksi kivoja pelejä kuten Muumiloton ja palapelin.


Lisäksi tuli kivoja vaatteita kuten ihana Muumipappa villaneule, yöpuku (Cars-aiheinen, joka pojan lemppari), Noshin paita (niin söpö) ja sukkia.


Meillä oli myös hauskaa, kun avasin mun nimellä olevan paketin. Sieltä ilmestyi Pikkukakkonen -palapeli sekä kaksi Herra Hakkarainen -palapeliä. Oli siinä meillä hauskaa, kun anoppi oli mennyt pakettikortissa sekaisin. Meinaa, että ehkä se miniä näissä varmaan pärjää :D


Myös kivoja kirjoja tuli joululahjaksi. Hän tykkää erityisesti kaikista piipaa kuvista ja äänistä. Ne kirjan sivut mistä noita löytyy niin ovatkin olleet kovin suosittuja.


Pitäähän pikkupojalla autoja olla (vaikka niitä jo ennestäänkin on)! Cars-fanille hankimme tietysti näitä ihania silmäautoja. Lisäki ostettiin Carsrata, josta autot saa lähtemään vauhdilla.


Mitä kaikkea teidän lapset saivat lahjaksi? Oliko jotain suuria hittejä tai huteja?2 kommenttia:

  1. Hienoja lahjoja, taaperot ovat selvästikin olleet kilttejä <3 Mukavaa loppiaista ja viikonloppua <3

    VastaaPoista
  2. ihania lahjoja <3 ja ihanaa alkavaa vuotta sinulle<3 teen ehkä viel lähipäivinä meidän lahjoista niin pysyhän kuulolla <3 pus!

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!