tiistai 20. syyskuuta 2016

Kahvia, eläimiä ja traktoreita Haltialan tilalla


Aiemmassa postauksessani kerroin teille ilmaisesta Haltialan kotieläintilasta. Oltiin taaperon kanssa siis parisen viikkoa sitten pari päivää Helsingissä päin. Kuvia tuolta ihanasta Haltialasta tuli otettua sen verran paljon, että päätin tehdä erillisen postauksen siellä sijaitsevasta kahvilasta. Paikan nimi on Wanha pehtoori. 

Me oltiin siellä siis kahvilla ja ostettiin kummallekin munkit. Ensin ajattelin, että 3€ munkista on aika paljon kunnes näin miten isoja ne munkit olivat. Wanha pehtoori valmistaa munkit itse omalla vanhalla sukureseptillään. Hieman isompaan nälkään löytyy lounaskeittoa ja ulkona palvelee kesäisin herkkugrilli ja terassi.


Meillä oli taaperon kanssa todella kivaa ja mä niin nautin tuosta hetkestä Haltialan tilalla. Siihen kyllä varmaan vaikutti myös se, että oli aivan upea. Myös taapero oli tosi kiltisti (välillä tuota uhmaa pukkaa, kun on siinä iässä ) ja hän myös näytti todella tykkäävän niin munkista, paikasta, traktroreista kuin eläimistäkin.


Wanha pehtoori sijaitsee aivan ihastuttavalla paikalla. Siellä kävikin paljon pariskuntia syömässä tai nauttimassa kahvit. Myös moottoripyöräilijöitä riitti. Meidän taapero olikin innoissaan, kun sai katsoa "mopoja". Myös lapsiperheitä oli paljon ihastelemassa eläimiä ja leikkimässä. Kahvilan näköetäisyydellä on kiva lastenleikkipaikka. Omia eväitä voi nauttia grillipaikalla. Sinne pitää ottaa omat puut tai grillihiilet mukaan. Kesäaikana tilalla on myös jäätelökioski.

Kahvilasta löytyy vessat ja toisessa niistä on myös hoitotaso. Myös ulkona on bajamajatyylisiä vessoja. Yksi niistä on vähän isompi "invavessa".


Osoite: 
Haltialan tila,
laamannintie 17
00690 Helsinki

Paikalle on helppo löytää, kun tulee Vanhaa Tuusulatietä pitkin. Tammiston Outlet alue on myös n. viiden minuutin automatkan päässä, jos haluaa vaikka yhdistää shoppailun samaan reissuun. HKL:n bussi nro 67 päätepysäkiltä on n. 1,5 kilometrkin kävelymatka tilalle.

Aukioloajat vaihtelevat vuodenajan mukaan. Ne löydät Wanha pehtoorin nettisivuilta.
Myös eläimiä pääsee katsomaan ympärivuoden. Lokakuun puolessa välissä eläimet yleensä siirretään sisätiloihin. Tarkemmat aukiolot löydät täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!