keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Kaupungin kovimmat koneet


Me suuntasimme sunnuntaina Kaupungin kovimmat koneet -tapahtumaan. Se on Turun päivänä perinteisesti järjestettävä tapahtuma, jolloin lapsiperheet pääsevät tutustumaan erilaisiin työajoneuvoihin ruohonleikkurista bussiin. Tapahtuma järjestetään Kuntecin pihalla Turussa. Tapahtuma oli Turun päivän kovin tapahtuma. Ainakin meidän taaperon mielestä.

Taapero juoksi innoissaan koneita tutkimaan. Moneen niistä pääsi sisälle tutkimaan. Lakaisukoneeseen ja pariin mönkijätyyliseen pääsi myös kyytiin pienelle kierrokselle. Meidänkin taapero oli mönkijän kyydissä isännän kanssa. Poistuessaan kyydistä lapset saivat muistoksi vielä diplomin. Kävijöitä oli paljon koko tapahtuman ajan. Jonoa oli jonkin verran, mutta onneksi eteni ihan kivaa vauhtia. 

Taapero kiipesi itse traktorin kyytiin kurkkaamaan ovesta sisälle.
Meidän taapero oli ihan innoissaan. Häntä kiinnosti myös alla olevassa kuvassa esiintyvä vihreä minitraktori. Meitä hieman nauratti, sillä se oli Ferrari. Siis merkiltään Ferrari. Ehkä taapero tiesi sen, kun sellaista vauhtia sen luokse juoksi. Tuollaiseen Ferrariin meidänkin perheellä voisi olla varaa, heh! 

On se jännä miten pienet lapset niin noista ajoneuvoista tykkää!


3 kommenttia:

 1. Vitsit, kuinka siistit menopelit :) Itsekin lapsena tuli tuollaisten päällä istuttua isän kyydissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi kiva, kun tällaisia tapahtumia järjestetään. Meidän taapero (kuten moni muukin paikalla ollut lapsi) näytti olevansa aivan innoissaan :)

   Poista
 2. No onpas koneita joka lähtöön, taapero varmasti ollut ihan innoissaan. Meilläkin lapset tykkäävät kovasti kaikista koneista ja aina haluttaisiin naapurin Trapper mönkijän kyytiin. Oliko tuo vain yksittäinen tapahtuma vai ihan jokavuotinen?

  VastaaPoista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!