torstai 22. syyskuuta 2016

Viime viikolla...


Tässä meidän viikkomme lyhkäisyydessään. Viime viikolla olin pitkästä aikaa pyöräilemässä (yksin). Kävin tässä meidän lähellä olevalla pienellä luontopolulla ja lintutorneilla katselemassa. Tuolla Rauvolanlahdella on myös lehmiä laitumella. 

Sitten olen kotona yrittänyt siivoilla, mutta se on sellainen loputon homma. Torstaina äitini ja veljeni olivat kyläilemässä meillä. Tehtiin ruokaa, juotiin kahvia ja herkuteltiin. 


Perjantaina olin taaperon kanssa perhekerhossa, jossa oli muskaria ja askarreltiin sekä leikittiin. Käytiin samalla reissulla vähän kaupoilla ja poika pääsi vähän leikkimään Skanssin lastenhoitohuoneessa. Meillä on etsinnässä talvihaalari pojalle. En vielä löytänyt sopivaa. Tai ainakin haluan vielä vähän tsekata tarjontaa. Sitten mentiin kotiin päiväunille ja mä pakkailin sillä aikaa tavaroita.

Lähdimme perjantaina mökille. Haettiin isäntä töistä. Tällä viikolla hän oli myös perjantaina töissä, kun yleensä on vain kolmena päivänä viikossa. Kävimme vielä hänen setänsä luona pikaisesti, sillä olimme luvanneet anopilleni hakea sieltä omenoita. Sitten autoilua, tavarat veneeseen ja kohti mökkiä. Menimme sinne yhdessä Fammon ja Fafan kanssa.


Laitoimme saarella kaiken jo talvikuntoon. Olimme siellä vain yhden yön ja lauantaina menimme Tammisaareen. Yritimme auttaa hieman pihatöissä ja muissa askareissa. Laitettiin myös siellä sauna, kun ollaan kovia saunojia. Sitten herkuteltiin Fammon tekemillä herkuilla, leikittiin pojun kanssa, lenkkeiltiin koiran kanssa ja katsottiin illalla tv:tä.

Sunnuntaina lähdimme jo normaalia aikaisemmin kotiin Turkuun. Tosin tällä kertaa menimme suoraan Turun päivän viettoon Kuntecin järjestämään Kaupungin kovimmat koneet -tapahtumaan. Taapero oli innoissaan. Sitten kävimme Ikeassa ja syötiin edulliset lounaat siellä. Siellä on myös kiva, kun taapero pääsee leikkimään. Sen jälkeen tehtiin vielä pieni kierros Turun Linnassa. Kierrettiin tällä kertaa vain pieni osa linnasta (se"lastenpuoli").


Nyt onkin jo viikko taas siinä vaiheessa, että on kohta tulossa viikonloppu. Tai meillä se usein alkaa jo keskiviikkona, kun isännän työt päättyvät. Tänään lähdetään taas kohti Tammisaarta, jossa on perinteiset syysmarkkinat.

Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopulle? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!