perjantai 16. syyskuuta 2016

Sunnuntain menovinkki


Sunnuntaina vietetään Turku-päivää. Silloin Turussa on paljon tekemistä lapsiperheille. Moniin museoihin pääsee ilmaiseksi ja suljettuun satamaa-alueeseen voi mennä tutustumaan bussilla. Torilla on Heikin Markkinat, ja Vähätorilla on illalla turkulaisia bändejä. Me ollaan perinteisesti käyty Turku päivänä katselemassa kaupungilla menoa ja oltu joka vuosi jossain museossa tai muussa kivassa tapahtumassa. Välillä useammassakin kohteessa. Päivän päätteeksi (klo 21.00.) on ilotulitus. Me ollaan sitä ihailtu kotoa parvekkeelta (vaikka ei ihan kokonaisuudessaan näy).

Tänä vuonna taapero määrää tahtia ja taidamme suunnata kohti Kaupungin kovimmat koneet -tapahtumaan. Myös keskuspaloasemalla oleva tapahtuva voisi olla häntä kiinnostava, mutta katsotaan miten ehditään ja jaksetaan. Myös sää vaikuttaa joten toivotaan, että olisi kiva ilma.

Koko ohjelman löydät täältä.

Mitä viikonloppu suunnitelmia teillä on?

Ihanaa viikonloppua!

Jutun kuvat olen ottanut muutama vuosi sitten Käsityöläismuseossa käydessäni.

2 kommenttia:

 1. Tällaiset tempaukset ovat kyllä tosi kivoja etenkin lapsiperheille :) Meillä on ollut tiedossa sekä golf-turnausta että lettukestiä. Huomenna suuntaamme kurpitsakarnevaaleille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva, kun järjestetään kaikenlaisia tapahtumia. Tuovat kivaa vaihtelua arkeen.
   Kurpitsakarnevaalit kuulostavat tosi kivoilta!

   Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!