tiistai 6. syyskuuta 2016

Kirpputori Lasten Dino


Ehdin viime viikolla käymään ensimmäistä kertaa Lasten Dino -kirpputorilla. Kirpputorin avajaisistakaan ei ole kovin pitkä aika. En kuitenkaan yleensä tykkää ryysiksestä ja jätin käyntini vähän myöhemmäksi. Ensivaikutelmaani kirpputorista voi varmaan kuvailla sanalla avara. Usein kirpputorit ovat täyteen ahdettuja, ahtaita ja ehkä hieman tunkkaisiakin. Näin ei onneksi ollut Lasten Dinossa. Siellä on ilmiselvästi kiinnitetty huomiota viihtyvyyteen. Tila on avara, siisti, vaalea ja nykyaikainen. Paikka oli siisti, mutta toki se on vielä uudenkarhea. Toivottavasti myös jatkossa. 

Kiinnitin huomiota myös miten siististi myyjät olivat laittaneet tuotteensa esille. Toki tavarat aina sekoittuvat, kun niitä tongitaan ja tutkitaan, mutta monesta löytyi selvästi mitä vaatteita tietystä laatikosta löytyy, mitä kokoja pöydässä on myynnissä ja onko pojille tai tytöille. Näin ostajallakaan ei mene turhaa aikaa jos etsii jotain tiettyä vaatekappaletta. Mielestäni myytävät tuotteet olivat siistejä ja puhtaita sekä pääosin kivan hintaisia (valitettavasti näin ei aina ole).

Käytävät olivat myös mukavan leveät ja ei tarvitse kärryjen kanssa peruutella tai vetää mahaa sisään ohitustilanteessa. Lasten Dino on oikein tervetullut (ja kaivattu) lisäys Turun seudun kirppismaailmaan.


Olin itse tällä kertaa yksin tekemässä löytöjä. Taaperonkin voin hyvin mielin ottaa seuraavalla kerralla mukaan, sillä Lasten Dinossa on kivan näköinen leikkipaikka. Erityinen plussa siitä, että se on aidattu. Voin sitten ensi kerralla ehkä nauttia kahvilan tuotteitakin omassa rauhassani lapsen leikkiessä.

Kahvilasta löytyy hyvin tilaa jos haluaa vaikka mammaporukalla lähteä kirppistelemään ja nauttia kahvit samalla. Avaraan tilaan mahtuu hyvin vaunutkin viereen. Mikäli lastenvaunuja ei kierroksen aikana tarvitse voi ne kätevästi jättää "vaunuparkkiin". 


Kirpputori on todellakin lapsiystävällinen, mutta myös äitiysystävällinen. Erillisestä huoneesta löytyy sohva imetystyynyn kera rauhalliseen imetyshetkeen. Halutessaan voi löhöillä Fat Boyssa. Saman huoneen nurkkauksesta löytyy myös hoitopöytä ja vaipparoskis. Myös wc:stä löytyy hoitopöytä ja lisäksi potta. Kahviossa on mikro, jota voi käyttää lastenruokien ja juomien lämmittämiseen. Mikäli omat lastenruoat eivät satu olemaan mukana niin löytyy kahvilasta myynnistä niitäkin.

 Mitään sen kummempaa mulla ei ollut ostoslistalla. Tein kuitenkin muutaman kivan kirjalöydön (n.0,50€/kpl) ja ostin tiikeripuvun (4€) taaperolle. Kirpparilla oli perus H&M-kamaa, mutta myös merkkivaatteita löytyi kivasti ihan kivoin hinnoin. Mielestäni tytöille löytyy enemmän vaatetarjontaa kirppareilta. Nytkin olisi ollut aivan ihania POMPdeLUXE hameita ja paitoja.

Imetyshuoneesta löytyy tarvittaessa oma rauha.
Kirpparilla näytti olevan vielä vapaita paikkojakin. Toivottavasti tämä paikka pyörii vielä kauan, sillä se on lasten kirpputorien aatelia. Itse varmasti poikkean tuolla usein, kun menen siskolla käymään.

Lasten Dino
Vehnätie 2
21200 Raisio

Kirpputori sijaitsee Raisiossa aivan Raision tehtaiden vieressä.
Pihalta löytyi kivasti parkkitilaa. Mikäli tulet bussilla löytää sinne ainakin seuraavilla busseilla 6, 7, R1 ja R2.

Aukioloajat
ti-pe 10-18
la-su 10-15
Huom! Maanantaisin siis kiinni.

MUOKATTU 28.12.2017: LASTEN DINO ON LOPETTANUT TOIMINTANSA!

Kahvit voi nauttia vaikka näin mukavasti aivan leikkipaikan vieressä.
Lasten Dinon katolla oleva mainos näkyy hyvin tielle, joten paikalle löytää kivasti.
Joko te olette ehtineet käydä Lasten Dinossa? Mitä piditte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!