perjantai 12. elokuuta 2016

Boundbirsen Maalaispirssi -Monenlaista puuhaa lapsille


Lauantaina meillä oli kiireinen päivä perheen kanssa. Mä kävin ensin yksinäni vähän parturissa tasoittamassa pitkiä hiuksiani. Sitten kotona valmistautumista sukujuhlaan. Seuraavaksi suuntasimme kohti bussia. Vaihdoimme toiseen bussiin, jolla pääsimme kohteeseemme eli Paraisille. Yllättävän hyvin ja näppärästi sinne meni bussit. Yleensä, kun kuljetaan omalla autolla. Paraisten keskustassa oli lauantaina Boundbirsen eli Maalaispirssi. Nähtävillä oli vähän kaikkea maatalousjuttua niin eläimistä laitteisiin. Tekemistä ja näkemistä olisi ollut paljonkin, mutta me kävimme kurkkaamassa pääasiassa eläimet, sillä matkamme jatkui vielä sukujuhliin.


Ilma oli todella kaunis, lämmin ja aurinkoinen. Ehdimme ohi mennen ihailla traktoreita ja muita maatalouskoneita. Isolla hiekkakentällä traktorit ajoivat ympyrää ja lapset pääsivät niihin kyytiin. Laidalla oli myös kaivinkone, jolla sitten voisi hieman kaivaa ja siirrellä hiekkaa. Lisäksi olisi ollut poniajalua ja birstaxi (traktori, jonka takana oli lava). Satamassa oli kuulemma vielä nähtävillä hätäajoneuvoja.


Lapsille oli paljon tekemistä. Me ihailimme ensin eläimiä ja sitten taapero sai hieman ajella (toisin sanoen pappa työntää) leikkitraktoria ja katsella pomppuponeja. Alueelle oli tehty myös uimapaikka ja isossa heinäkasassa sai hyppiä ja pomppia. Myös tasapainoaan voisi testata tai mennä nosturilaitteella ylös katselemaan maisemia. Me syötiin hot dogit ja sitten jatkettiin pikku hiljaa matkaamme kävellen kohti sukulaistemme kotia, jossa juhlat pidettiin. Oli oikein kivat juhlat!


2 kommenttia:

 1. Mukavanoloinen tapahtuma ❤️Löysin tieni blogiisi kun kävit blogissani kommentoimassa ❤️Jäin heti lukijaksesi ❤️Mukavaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ja lämpimästi tervetuloa blogiani seurailemaan! :)

   Oikein ihanaa viikonloppua myös sinulle! <3

   Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!