torstai 4. elokuuta 2016

Kerhoreppu kaupan päälle!


Mä olen suunnitellut meidän taaperolle dagikseen jotain kivaa pientä reppua. Muutama on ollut harkintalistalla, mutta tänään meille tuli uusi reppu. Se ei ollut mikään miettimistäni repuista. Skip Hopin mehiläiskuvioinen olisi ollut tosi ihana, sillä Staffanin dagisryhmä on Humlorna. Olimme ruokaostoksilla tänään K-Citymarketissa ja vaippoja piti taas hamstrata. Varsinkin, kun ne olivat tarjouksessa. 

Kahden Libero paketin ostaja saa nyt kaupan päälle ihanan leppäkerttukuvioisen repun. Se on juuri sopivan kokoinen pienelle taaperolle. Repussa on iso reppuosa vetoketjulla ja pienempi ulkolokero on myös vetoketjulla. Sivusta löytyy näppärä tila juomapullolle. Repun hihnat ovat säädettävät, joten se sopii monen kokoiselle lapselle. Saa vaan nähdä monellako tulee olemaan samanlainen, heh! Sitten täytyy vain laittaa jokin avaimenperä tms. josta repun tunnistaa heti muista.

Me ollaan nyt ostettu noita jalkapallokuvioisia vaippoja, sillä niistä saa koodeja keräämällä ilmaiseksi lapselle jalkapalloasun. Eli tuo reppu oli vielä vähän niin kuin torttua tortun päälle. Tårta på tårta! Aikaisemmin kesällä kaupan päälle sai puhallettavan jalkapallon (tarkoitettu vesileikkeihin). Lisätietoa jalkapalloasuista löydät Liberon sivuilta. Meillä olisi tavoitteena kerätä kymmenen koodia ja saada taaperolle jalkapalloasu omalla nimellä varustettuna. Fafa on kova jalkapallomies, joten sellainen olisi kiva laittaa Staffanille päälle, kun mennään häntä katsomaan.

Oletteko te saaneet joskus kaupan päälle jotain kivaa tällaisista kampanjoista?

Muoks. 7.8. Ainakin meidän lähi Cittarissa näytti olevan kyltti, jossa tuo tarjous oli viivattu yli ja
ilmoitettiin reppujen olevan loppu.

4 kommenttia:

 1. Pesuaineista saa usein Iittalan tuotteita. On tullut kerättyä monet kynttilä tuikut. Pesuaineita on kuitenkin ostettava.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos täytyypä käydä osallistumassa :)

   Joo, mä en muistanutkaan noita Iittalan tuotteita. Tosiaan on meillekin jokunen pyykinpesuaineiden oheisena tullut :D

   Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!