tiistai 30. elokuuta 2016

Lidlin ilmainen vauvapakkausKuva ei liity tapaukseen :)

Huomasin tällaisen kivan jutun, joka saattaa kiinnostaa kaikkia pienten vauvojen vanhempia. Lidl lahjoittaa juhlapäivänsä kunniaksi ilmaisen vauvapakkauksen kaikille vauvoille, jotka ovat syntyneet 29.8.2016. Aika hieno ele!

Vauvapakkauksen vaatteisiin pääset tutustumaan täällä (mulla ei ole lupaa käyttää heidän kuvia, joten laitoin vain linkin). Ainakin nuo Lidlin sivuilla olevat vaatteet näyttävät tosi kivoilta. Vauvapakkauksessa olevat tuotteet tosin vaihtelevat ja niissä on eri kokoja, värejä ja kuoseja. Pakkauksella on arvoa n. 50 euroa. 

Lidlin vauvapakkauksen pääset tilaamaan ja saat siitä lisätietoa täältä.
Huom. viimeinen tilauspäivä on 25.9.2016.

Jos haikara ei käynyt teillä eilen niin sinulla on silti mahdollisuus saada tämä kiva vauvapakkaus. Lidl järjestää Instagramissa kilpailun, johon voivat osallistua kaikki huolimatta siitä milloin lapsesi on syntynyt. Kilpailun löydät täältä. (p.s. tämä ei sitten ollut vielä se kilpailu jota teille aikaisemmin lupasin) ;)

Jos onnetar ei suosinut kummassakaan niin ymmärsin tuolta nettisivuilta, että Lidlille olisi syyskuun lopulla tulossa myyntiin luomupuuvillaisia vauvanvaatteita.

Kuva ei liity tapaukseen :)

2 kommenttia:

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!