tiistai 9. elokuuta 2016

Kesäisiä vesileikkejäMe ollaan tänä kesänä ehditty puuhailla kaikenlaista kivaa. Ilmatkin ovat suosineet meitä. Yhtenä päivänä tein automatkailun taaperon kanssa. Aamulla menimme siskoni luokse maalle mun kotipaikalle. Siellä lapset saivat leikkiä leikkejään ja Staffan oli innoissaan serkkupojan leluista. Kuumaan päivään toi vilvoitusta uima-altaat.

Matkamme jatkui vielä kohti Tammisaarta, jossa suuntasimme iltatorille. Ensin toki menimme Fammon ja Fafan luokse vanhaan kaupunkiin. Fammo oli tehnyt ruokaa, joten söimme yhdessä ja sitten kävelimme iltatorille. Fammo tuli myös seuraksemme. Iltatori ei nyt mitenkään suuri ollut, mutta muutama mielenkiintoinen kirppismyyntipöytä siellä oli. En kuitenkaan mitään ostanut itselleni. Iltatori on tiistaisin ihan uimarannan vieressä, joten upeat näköalat ainakin oli. Vieressä on myös ihana leijonapuisto, jossa käymme leikkimässä melkein aina, kun Tammisaaressa olemme. Sinne suuntasimme myös tällä kertaa.

Iltaa istuimme Fammon ja Fafan kanssa heidän ihanalla pihallaan. Minä ihastelin Fammon kukkasia ja Staffan sai vapaasti juoksennella ja leikkiä isänsä vanhoilla leluilla. Hän oli ihan innoissaan, kun hänen hyvä kaverinsa Goofy-koira oli leikeissä mukana. Staffan heitti koiralle palloja ja välillä keskittyi istumaan ison kiven päällä, jossa hän söi iltatorilta ostettuja herneitä. Me muut kahvittelimme ja kuuntelimme läheisestä pihakahvilasta tulevaa rentoa livemusiikkia. Sitten alkoikin jo olla kello sen verran, että lähdimme ajelemaan kotia kohti. Yksi kesäinen päivä sujui taas ihanasti ja nautittiin siitä täysillä.
Ensin kahviteltiin siskoni luona ja sitten Fammolla. Serkkupojat söivät innoissaan muumipipareita "lastenkiposta".2 kommenttia:

 1. Ihanat noi uima altaat, en ole ikinä edes nähnyt tuommoisia.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi ihanat nuo altaat :) Ja käteviä, kun suojaa myös jonkin verran auringolta.
   Täytyy käydä osallistumassa, kun ehdin ajalla taas lukemaan blogeja ja osallistumaan kilpailuihin. :D

   Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!