tiistai 23. elokuuta 2016

Herkuttelijan kahvila: Pink Vanilla DessertAivan Turun keskustassa on ihana herkuttelupaikka. Kauppatorin laidalla sijaitsevasta Pink Vanilla Dessertistä löytyy pientä suolaista bagelia, herkullisia cup cakeseja, upeita kakkuja ja juotavia. Kävimme siellä viimeksi viime viikolla perheen kanssa herkuttelemassa.

Bageleita löytyi erilaisia, mutta päädyimme mieheni kanssa kummatkin samaan American bageliin. Se oli ainakin TOSI hyvän makuinen. Siihen kuului lisäksi tortilla sipsejä, joita meidän taapero kävi rouskuttamassa leikkiensä välissä (yäkerrasta löytyy siis kiva leikkinurkkaus lapsille). Lisäksi otettiin jääkahvi ja Latte. Mä olen tällainen lattemamma :) Kahvilassa voi ihastella myös upeita kakkuluomuksia, joita PVD tekee tilauksesta.Pink Vanilla Dessertissä myös lapsen on otettu huomioon.
Mulla on ollut tää postaus jo jonkin aikaa tuolla luonnoksissa aloitettuna. Nyt onkin korkea aika julkaista tämä, sillä sain juuri tietää, että Pink Vanilla Dessert muuttaa näistä tiloista pois Maariankadulle. Innolla odotan millainen siitä paikasta tulee ja varmasti teillekin tänne sitten huikkaan, kun olen käynyt uudessa kahvilassa. Sinnekin on kuulemma tulossa tuo lastennurkkaus, JES <3

Mä kävin pojun kanssa PVD:ssä ekan kerran vähän sen jälkeen, kun kahvila oli avannut Turussa. Oli ihan pakko laittaa siitä myös muutama kuva (kuvat tässä alla). Poika on siitä kasvanut aika lailla. Toinen kiva leikkipaikallinen kahvila Turun keskustan alueella on Cafe Harmonia. Oletteko te käyneet näissä? Onko teillä jokin oma lempikahvila?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!